Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Kérjük, írja be regisztrációkor megadott e-mail címét!


E-detailing, avagy a hatékony online orvos kommunikáció

Az e-detailing az első olyan megoldás, amely a marketing és tájékoztatás hálózati jellegű megvalósítását teszi lehetővé. Ez a koncepció először az Egyesült Államokban terjedt el, mára pedig széles körben ismert, és gyakran használt módszer Európa-szerte is, összhangban azzal, hogy növekszik az igény a minél részletesebb és könnyebben elérhető információ, tájékoztatás iránt.

Az e-detailing eszközök segítségével az adott promóciós anyag elektronikus úton jut el a célközönséghez, lehetővé téve, hogy mindenki saját időbeosztásának megfelelően akkor és olyan ütemben tanulmányozza át, amikor neki a legalkalmasabb. Mivel a böngészés bármikor megszakítható, illetve újrakezdhető, lehetőség van egy-egy rész, fejezet többszöri áttekintésére, elmélyítésére is. Mindemellett a nagy mennyiségű információ befogadása is sokkal egyszerűbb ezen újszerű, izgalmas, informatív formában. Az e-detailing főként az egészségügy területén igen népszerű, hiszen a hatalmas tudásanyag frissen tartása, a folyamatosan változó készítmények, kezelések követése, naprakész ismerete elengedhetetlen. További előnye, hogy az egyébként személyes jelenlétet igénylő hosszas előadások, továbbképzések alkalmával átadott információ sokkal kényelmesebb körülmények között, saját ütemben és időbeosztással, és nem utolsó sorban igen költséghatékonyan sajátítható el.

Az e-detailing.hu publikus tartalmai az oldalra történő regisztrációt, majd bejelentkezést követően megtekinthetők. (A regisztrációval kapcsolatos bővebb információkat a Felhasználási feltételek menüpontban olvashat.) A portálra való bejelentkezéssel, vagy a meghívó e-mail-ben található linkre kattintva megtekinthetők mind a publikus tartalmak, mind azon tartalmak, amelyek adott szakorvos csoportokat érintenek. Amennyiben oldalunk felkeltette érdeklődését, kérem, regisztráljon.

e-detailing